Rukiinen omenavuoka

Rukiinen omenavuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rukiinen omenavuoka

Rukiinen omenavuoka

Voit valmistaa vaihtelun vuoksi suussasulavia omenavuokia erilaisiin pikkuvuokiin.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 - 8 (900 g)
hapahkoa omenaa
1 tl
kanelia
75 g
3 dl
ruishiutaleita
1 ½ dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl

Tarjoiluun

Ohje

  1. Puolita omenat ja poista siemenkodat. Lado omenat kuutioina tai viipaleina uunivuokaan. Ripota pinnalle kanelia.
  2. Sulata voi kattilassa. Lisää muut aineet. Anna kiehahtaa hetken aikaa. Kaada seos omenoille.
  3. Paista 200 asteessa n. 30 min. Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen kera
Vinkki

Vinkki

Lorauta vaniljakastikkeen sekaan hiukan calvadosta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›