Rukiiset tonnikalapizzat

Rukiiset tonnikalapizzat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rukiiset tonnikalapizzat

Rukiiset tonnikalapizzat

Ruisleivästä teet nopeasti maistuvat pikkupizzat lounaaksi tai iltapalaksi. Tarjoa pizzojen kanssa lasi kylmää maitoa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 (revittyä)
ruisleipästä ,esim. ruispala

Voiteluun

Täyte

½ dl
punaista pestoa (pesto rosso)
1 tlk (185/140 g)
tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
1
maustekurkku viipaleina
1 - 2
tomaattia
1 pieni
sipuli
1 tl
oreganoa
½ pussia (à 150 g)

Ohje

  1. Valuta tonnikalasta vesi. Voitele leivät Oivariinilla.
  2. Levitä leiville punainen pesto ja valutettu tonnikala.
  3. Kuutioi sipuli, tomaatti ja maustekurkku. Sekoita ne keskenään ja lisää leivän päälle. Mausta oreganolla. Ripota pinnalle juustoraaste.
  4. Paista ruispizzat 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
148 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›