Runebergin pikkuleivokset

Runebergin pikkuleivokset
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Runebergin pikkuleivokset

Runebergin pikkuleivokset

Runebergin torttujen makumaailma on siirretty hauskasti pieniin leivonnaisiin. Ne maistuvat niin kahvipöydässä kuin buffetpöydässäkin. Hilloa vaihtamalla, tästä voi tehdä vaikka jouluisen (puolukka) leivonnaisen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset60 kpl

60 kpl
60 (pieniä)
valmiita tartalettipohjia Ø 4 cm
200 g
vadelmahilloa

Täyte

1 dl
1 rasia (200g)
½ dl
tummaa siirappia
1 tl
karvasmanteliaromia tai karvasmanteliöljyä
100 g
piparkakkuja
100 g
paahdettuja mantelilastuja

Päälle

sokerivesikuorrutusta
vadelmahilloa

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, siirappi ja karvasmanteliaromi tai -öljy.
  2. Hienonna piparkakut ja mantelilastut. Lisää täytteeseen.
  3. Laita täyte tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
  4. Pursota tai lusikoi ensin vadelmahillo tartalettien pohjalle.
  5. Pursota sitten täyte tartaletteihin vadelmahillon päälle.
  6. Päälle

  7. Koristele sokerivesikuorrutusraidoilla ja vadelmahillolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›