
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 60 (Ø 4 cm) valmiita tartalettipohjia
- 200 g (1,25 dl) vadelmahilloa
Täyte
-
1 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
1 rasia
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa 200gValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- ½ dl tummaa siirappia
- 1 tl (5 g) karvasmanteliaromia tai karvasmanteliöljyä
- 100 g piparkakkuja
- 100 g (1,5 dl) paahdettuja mantelilastuja
Päälle
- 0 kg sokerivesikuorrutusta
- 0 kg vadelmahilloa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, siirappi ja karvasmanteliaromi tai -öljy.
- Hienonna piparkakut ja mantelilastut. Lisää täytteeseen.
- Laita täyte tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
- Pursota tai lusikoi ensin vadelmahillo tartalettien pohjalle.
- Pursota sitten täyte tartaletteihin vadelmahillon päälle.
Päälle
- Koristele sokerivesikuorrutusraidoilla ja vadelmahillolla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
10,1 g
Rasva
7,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokerivesikuorrutusta
- vadelmahilloa