Runebergin pikkuleivokset

Runebergin pikkuleivokset

Runebergin torttujen makumaailma on siirretty hauskasti pieniin leivonnaisiin. Ne maistuvat niin kahvipöydässä kuin buffetpöydässäkin. Hilloa vaihtamalla, tästä voi tehdä vaikka jouluisen (puolukka) leivonnaisen.

30 min
keskitaso
332 kcal / 100g
0
0

Ainekset60 kpl

60 kpl
60 (pieniä)
valmiita tartalettipohjia Ø 4 cm
200 g
vadelmahilloa

Täyte

1 dl
1 rasia (200g)
½ dl
tummaa siirappia
1 tl
karvasmanteliaromia tai karvasmanteliöljyä
100 g
piparkakkuja
100 g
paahdettuja mantelilastuja

Päälle

sokerivesikuorrutusta
vadelmahilloa

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Vatkaa joukkoon tuorejuusto, siirappi ja karvasmanteliaromi tai -öljy.
  2. Hienonna piparkakut ja mantelilastut. Lisää täytteeseen.
  3. Laita täyte tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
  4. Pursota tai lusikoi ensin vadelmahillo tartalettien pohjalle.
  5. Pursota sitten täyte tartaletteihin vadelmahillon päälle.
  6. Päälle

  7. Koristele sokerivesikuorrutusraidoilla ja vadelmahillolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)