Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustokeksit

Ohuet ja rapeat juustokeksit ovat mainio tarjottava illanistujaisiin tai osaksi juustopöytää.

Juustokeksit
Juustokeksit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Päälle

  • 0 kg seesaminsiemeniä
  • 0 kg kuminaa
  • 0 kg mantelilastuja
  • 0 kg oliiviviipaleita
  • 0 kg kaprista hienonnettuna

Ohje

  1. Hienonna juusto monitoimikoneessa.
  2. Ripota juusto leivinpaperilla peitetylle uunipellille; tee halkaisijaltaan 5 cm:n kokoisia ohuita juustopyörylöitä.
  3. Ripota päälle haluamaasi koristetta.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 8 min. Kun juusto on sulanut ja saanut kauniin värin ota uunista.
  5. Siirrä keksit halutessasi kaulimen päälle, niin ne taipuvat kaareviksi.
  6. Anna jäähtyä ja kovettua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 356 kcal
Proteiini 26 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 28 g
Tyydyttynyt rasva 17 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • seesaminsiemeniä
  • kuminaa
  • mantelilastuja
  • oliiviviipaleita
  • kaprista
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search