Siirry sisältöön

Kirsikkareseptit

Mehukkaista kirsikoista valmistuu herkullisia makeita leivonnaisia ja jälkiruokia. Kirsikat sopivat tuoreina salaatteihin ja niistä saa myös herkullista hilloa tai chutneytä. Tummanpunainen kirsikka on todellinen superhedelmä ja sen voi nauttia myös sellaisenaan. Kirsikka sisältää aimon annoksen C-vitamiinia, joten tätä kannattaakin popsia!

Kirsikat sopivat erityisen hyvin kirsikat suklaaleivonnaisiin ja erilaisten juustojen kaveriksi. Kokeile kirsikkapiirakkaa, suklaista kirsikkakakkua tai kirsikkajäädykettä. Helppoon kirsikkaherkkuun tarvitset vain viisi elintarviketta, ja aikaa vartin verran. Valmista rahkainen kirsikkaherkku vaikkapa mökillä!

Katso kaikki herkulliset kirsikkareseptit täältä!

Search