x
Maidottomat reseptit

Maidottomat reseptit

Maidotonta ruokavaliota noudattavat erityisesti maitoallergikot, jotka ovat allergisia maidon proteiinille. Maitoallergia on eri asia kuin laktoosi-intoleranssi, jossa oireita aiheuttaa maidon sokeri eli laktoosi.

Maidottomassa ruokavaliossa maito voidaan korvata esimerkiksi manteli-, kookos- tai kaurajuomalla, jotka soveltuvat myös maitoallergikon käyttöön ja joita voidaan käyttää pitkälti tavallisen maidon tapaan ruoanlaitossa.

Maidottomaan ruokavalioon sopivia tuotteita ovat Valio Oddlygood® gurtti ja Valio Oddlygood® kaurajuoma. Kaurapohjaiset gurtit sopivat esimerkiksi aamiaiseksi, välipalaksi, iltapalaksi tai pieneksi herkuksi milloin vain. Kaurajuoma sopii hyvin moneen käyttötarkoitukseen: mm. ruoka- ja janojuomaksi, mysliin, muroihin, smoothieen sekä ruoanlaittoon – myös lämpimiin ruokiin. Tuotteet ovat maidottomia, laktoosittomia ja vegaanisia.


Reseptit

Tyhjennä haku

0 kpl

  • Reseptihaku - Valio

    Valion kätevällä reseptihaulla löydät kaikki Valion testatut reseptit esimerkiksi ruokalajin, raaka-aineen, sesongin tai erityisruokavalion perusteella.

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi