Marjajälkiruoat

Marjaisa jälkiruoka voi olla helppo kiisseli, suussa sulava jäätelö, raikas rahka tai täyteläinen trifle. Marjajälkiruoka on helppo myös muokata oman makunsa mukaiseksi kokeilemalla erilaisia marjoja ja niiden yhdistelmiä. Kuningatarpirtelö yhdistelee marjoja, perinteiseen marjapirtelöön voit valita marjat tilanteen mukaan.

Marinoidut mansikat mokkavaahdossa tuo tutun marjan maun esiin uudella tavalla, espressolla maustettu panna cotta ja mansikkasalsa kruunaa herkutteluhetken. Omena-puolukkakiisseli tuo monelle lapsuuden mieleen, vanilja-puolukkarahka syntyy hetkessä vaikka vierasvaraksi. Lakkajäädyke on näyttävä lisä juhlatarjoiluihin, pienet hedelmäkorit sopivat mainiosti buffet-pöytään. Kokeile valmiita marjajälkiruokia tai muokkaa resepteistä omasi!