Nautareseptit

Naudanlihaa käytetään monenlaisiin ruokiin. Lihan maku ja koostumus vaihtelee sen mukaan, mistä kohdasta se on. Raavaanlihaksi kutsutaan karkeasyistä ja voimakkaan makuista naudanlihaa. Keitto- ja haudutusruokiin parhaiten sopiva liha on usein ruhon etupäästä.

Gulassi on tuttu haudutusruoka, joka voi tarkoittaa sekä pataa että keittoa. Japanilainen lihapata tuo vaihtelua pataruokien ystävän keittiöön, helppo liha-stroganov syntyy noin puolessa tunnissa ja sopii siksi hyvin myös arkeen. Pihvien ystävä valitsee murean naudan ulkofileepihvin ja sipulisen Aura® kastikkeen. Katso kaikki herkulliset nautareseptit ja kokeile!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›