Parsareseptit
Loppukevät on kulinaristin juhla-aikaa, sillä se merkkaa parsakauden aloitusta! Tuoreiden parsojen saapuminen kauppoihin onkin varma kevään merkki, ja silloin herkutellaan esimerkiksi parsarisotolla, parsakeitolla, grillatulla parsalla ja monilla muilla parsaherkuilla. Monet reseptit valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti. Itse parsa keittyy syöntikypsäksi muutamassa minuutissa, jonka jälkeen ne voidaan laittaa tarjolle vaikkapa yksinkertaisen, maukkaan kastikkeen kera. Valmista tulee parhaimmillaan jo parissa kymmenessä minuutissa! Katso kaikki reseptit ja löydä omat parsasuosikkisi.
30 reseptiä
1 h
Parsalasagne
30 min
Parsaranut
20 min
Grillisalaatti
40 min
Parsagalette
25 min
Vegepelti
20 min
Parsapasta
1 h 30 min
Vegaaninen parsafocaccia
20 min
Oivariini seesamiparsat
13 h 30 min
Parsa-basilikavoileipäkakku
40 min
Kurkumarisotto
30 min
Lohi-parsarullat
25 min
Pasta primavera
15 min
Grillatut AURA parsat
35 min
Grillattu salaatti
45 min
Valkoinen pizza
30 min
Parsaa à la sauce Maltaise
22 min
Lämpimät parsaleivät
50 min
Tuoreparsapiirakka
30 min
Parsarisotto
25 min
Parsaa rakuuna-voikastikkeessa
25 min
Lempeän sitruunainen parsakeitto
25 min
Parsakeitto
25 min
Endiivi-parsasalaatti
35 min
Tuoretta parsaa ja parmankinkkua
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?