Pekonireseptit

Pekoni tuo makua moniin ruokiin ja on aamiaispöydän klassikko. Helposti valmistettavan pekonin saa paistettua rapeaksi niin pannulla kuin uunissakin. Pekoni sopii erinomaisesti pastaruokiin, piirakoihin, keittoihin ja salaatteihin. Välipalaksi voi tehdä nopeasti valmistuvat energiset-pekoniwrapit tai lämpimät sieni-pekonileivät. Lihan ystävän hampurilaiseen tulee usein myös pekonia täytteeksi.

Pekoni maistuu myös Cobb-salaatissa sekä maalaissalaatin seassa. Pekoni tuo vaihtelua arkiseen jauhelihakastikkeeseen tai tomaattikeittoon ja sopii erinomaisesti sienien kanssa tarjottavaksi. Täytetyt herkkusienet myös perinteisesti kääritään pekoniin. Pekoni, lehtikaali ja AURA muodostavat puolestaan herkullisen makukombon peruna-gnoccheille.

Katso kaikki herkulliset pekonireseptit ja löydä omat suosikkisi!