Sadonkorjuu
Sadonkorjuuaikana otetaan kauden parhaimmat viljelykasvit talteen. Kesällä ja syksyllä nautitaan kauden herkullisista antimista. Sesongin raaka-aineista syntyy monenlaisia sesongin herkkuja ja maukkaita aterioita. Suomessa sadonkorjuu ajoittuu sijainnista ja kasvilajista riippuen syyskuun puolesta välistä lokakuuhun.
Loppukesän kotimainen sato koostuu muun muassa marjoista, omenoista, kaaleista, kurpitsoista ja sienistä. Sadonkorjuun antimista voit kokkailla keittoja, piirakoita, kasvispannuja ja muita herkullisia ruokia! Satokauden vihannekset ovat edullisia ja ympäristöystävällisiä sekä tietenkin tuoreita!
Tutustu sadonkorjuun parhaimpiin resepteihin ja löydä suosikkisi!
1011 reseptiä
50 min
Korvapuusti-mustikkapiirakka
30 min
Sitruunaiset uunikaalit
50 min
Kaali-jauhelihapiiras
1 h
Sienigalette
1 h 45 min
Kaalilasagne
40 min
Punajuuribrowniet
2 h 20 min
Punakaalilaatikko
1 h
Paahdetut rosmariinijuurekset
45 min
Talvisalaatti
1 h
Paahdettu kurpitsakeitto
40 min
Vegaaninen omena-kaurapaistos
30 min
Kreikkalaiset hölskypotut
20 min
Grillisalaatti
20 min
Mökkilohi
1 h 30 min
Kasvisborssi
4 h 45 min
Luumujuustokakku
13 h 10 min
Kuusenkerkkä panna cotta
2 h 45 min
Karviaishyve
50 min
Raparperi-vadelma-murupiirakka
1 h 20 min
Punajuuri-vadelmagalette
1 h 10 min
Helppo herukkapiiras
50 min
Pohjaton puolukkapiirakka
50 min
Vegaaninen omenapiirakka
40 min
Helppo omena-kanelistruudeli
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?