Sitruunareseptit

Sitruunareseptit kuva

Sitruuna on tärkeä raaka-aine useissa resepteissä ja se sopii erinomaisesti niin lämpimiin kuin kylmiinkin aterioihin. Sitruuna taipuu moneksi ja siitä saa valmistettua mm. maukkaita jälkiruokia, kuten juustokakkuja, piirakoita ja leivoksia. Lisäksi sitruuna sopii suolaisiin ruokiin ja tuo niihin raikkautta ja hapokkuutta. Etenkin pasta, broileri ja merenelävät ovat klassisia yhdistelmiä sitruunan kanssa.

Kokeile vaikkapa herkullista sitruuna-valkosipulibroileria, sitruunapastaa tai raikasta sitruunatorttua, ja löydä suosikkisi lukuisten sitruunareseptien joukosta.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›