Sadepäivän pannari

Sadepäivän pannari

Hemmottele perhettäsi tai ystäviäsi sadepäivänä itse tehdyllä pannarilla. Sämpyläjauhot tuovat pannariin mukavan rouheisen rakenteen.

40 min
helppo
160 kcal / 100g
1

Ainekset9 palaa

9 palaa
4 dl
sämpyläjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
1 - 2 tl
vaniljasokeria
8 dl
2
kananmunaa
¾ dl

Tarjoiluun

½ l
mansikoita , sokeria
2 dl
Valio Eila® vispikermaa vaahdotettuna

tai 1 prkValio maustettua rahkaa makea mansikka

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Vatkaa maito joukkoon. Lisää lopuksi munat ja Oivariini.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  4. Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa 25 - 30 min.
  5. Leikkaa annospaloiksi 3 x 3.
  6. Tarjoa pehmeäksi vaahdoksi vatkatun kerman ja/tai mansikkarahkan ja mansikoiden kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
113 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›