Sadepäivän pannari

Sadepäivän pannari
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sadepäivän pannari

Sadepäivän pannari

Hemmottele perhettäsi tai ystäviäsi sadepäivänä itse tehdyllä pannarilla. Sämpyläjauhot tuovat pannariin mukavan rouheisen rakenteen.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
30 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset9 palaa

9 palaa
4 dl
sämpyläjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
1 - 2 tl
vaniljasokeria
8 dl
2
kananmunaa
¾ dl

Tarjoiluun

½ l
mansikoita , sokeria
2 dl
Valio Eila® vispikermaa vaahdotettuna

tai 1 prkValio maustettua rahkaa makea mansikka

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Vatkaa maito joukkoon. Lisää lopuksi munat ja Oivariini.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  4. Paista pannaria uunin keskitasolla 225 asteessa 25 - 30 min.
  5. Leikkaa annospaloiksi 3 x 3.
  6. Tarjoa pehmeäksi vaahdoksi vatkatun kerman ja/tai mansikkarahkan ja mansikoiden kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
160 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›