
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g vaaleaa paahtoleipää
- 50 g hapankorppua
- 1 dl hienonnettua persiljaa
- 1¼ dl kasvislientä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 (n. 300 g) kypsä mango
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttia laktoositonPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 80 g saksanpähkinöitä
-
1 pkt (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 1 ruukku jääsalaattia
- 50 g rucolaa
- 0 kg valmista balsamicokastiketta, vaaleaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi paahtoleipä n. 1 x 1 cm paloiksi. Rouhi hapankorput veitsellä tai murenna muovipussin sisällä.
- Sekoita leipä, hapankorppurouhe ja persilja kulhossa.
- Yhdistä kasvisliemi ja Oivariini. Valuta liemi muutamassa erässä leipäkuutioiden joukkoon välillä sekoittaen.
- Laita irtopohjavuoan (Ø 22 cm) reunaosa lukittuna/kiristettynä suoraan tarjoilulautaselle. Painele leipäseoksesta n. 2/3 kevyesti pohjalle.
- Paloittele mangon hedelmäliha. (Ota siitä ensin halutessasi myös muutamia ohuita lastuja juustohöylällä tai veitsellä kakun koristeluun.)
- Sekoita tuorejuusto ja jogurtti kulhossa tasaiseksi. Rouhi pähkinät ja AURA, lisää kulhoon.
- Lusikoi puolet AURA-pähkinätahnasta leipäpohjan päälle. Levitä päälle revittyä salaattia, rucolaa ja mangoa.
- Kerrostele loput leipäseoksesta ja AURA-pähkinätahnasta. Painele hieman. Levitä päälle kasvikset ja mango.
- Koristele. Avaa rengasvuoka ja nosta varoen pois. Viimeistele salaattikakku balsamicokastikkeella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valmista balsamicokastiketta