
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4-6 pitaleipää ks. Kotitekoiset pitaleivät
- 100 g jääsalaattia
- 150 g kurkkua
- 250 g tomaatteja
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 dl paprikatäytteisiä oliiveja
- 0 kg basilikan lehtiä
Raejuusto-tzatziki
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
- ½ dl kurkkusalaattia
- 1 pieni pala valkosipulin kynttä
Jaa resepti
Ohje
- Esikäsittele ensin täyteaineet: Huuhdo ja kuivaa salaatti. Viipaloi kurkku ja tomaatit. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja viipaloi oliivit.
- Valmista raejuusto-tzatziki: sekoita raejuuston joukkoon kurkkusalaatti sekä pieni pala valkosipulin kynttä murskattuna.
- Halkaise leivät kokonaan tai täytä ne sisältä taskun muotoon jätettyinä. Lusikoi ensin leiville raejuusto-tzatzikia. Lisää loput aineet luettelon mukaisessa järjestyksessä.
- Tarjoa heti pikkuateriana tai välipalana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
18,4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä