Salaattipitaleivät

Salaattipitaleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Salaattipitaleivät

Salaattipitaleivät

Valmista mehevät, salaattitäytteiset pitaleivät ja tarjoa pikkuateriana tai välipalana.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 6
pitaleipää ks. erillinen ohje Kotitekoiset pitaleivät
1 kerä (100 g)
jääsalaattia
pala (150 g)
kurkkua
250 g
tomaatteja
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
1 dl
paprikatäytteisiä oliiveja
basilikan lehtiä

Raejuusto-tzatziki

1 prk (200 g)
½ dl
kurkkusalaattia
pieni pala
valkosipulin kynttä

Ohje

  1. Esikäsittele ensin täyteaineet: Huuhdo ja kuivaa salaatti. Viipaloi kurkku ja tomaatit. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja viipaloi oliivit.
  2. Valmista raejuusto-tzatziki: sekoita raejuuston joukkoon kurkkusalaatti sekä pieni pala valkosipulin kynttä murskattuna.
  3. Halkaise leivät kokonaan tai täytä ne sisältä taskun muotoon jätettyinä. Lusikoi ensin leiville raejuusto-tzatzikia. Lisää loput aineet luettelon mukaisessa järjestyksessä.
  4. Tarjoa heti pikkuateriana tai välipalana.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata itsetehdyt pitaleivät kaupan valmiilla pitaleivillä. Kuumenna niitä ensin uunipellillä 200 asteessa 3 - 5 min, niin ne tuoreutuvat. Halkaise ja täytä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›