Salaattiveneet kahdella täytteellä

Reseptiyhteistyö: Mari

Salaattiveneet kahdella täytteellä

Reseptiyhteistyö: Mari

30 min

Täytetyt sydänsalaatinlehdet ovat raikas ja kesäinen tarjottava juhlissa sekä myös oiva gluteeniton vaihtoehto. Rapeat sydänsalaatinlehdet ovat kuin luotuja tarjoiluastioiksi näille ihanille herkuille. Nämä laivat ovat lastattu kahdella täytteellä: raikkaalla salaattijuusto-rapusalsalla ja nyhtöpossulla itämaisin vivahtein.

Ainekset

3 kpl
sydänsalaattia

Raputäyte

1 kpl
avokadoa
1 kpl
lime
2 dl
ravun pyrstöjä tai katkarapuja
1 kpl
mangoa
200 g
1 dl
lehtipersiljaa
1 tl
mustapippurirouhetta

Nyhtöpossutäyte

400 g
nyhtöpossua
1 dl
korianteria
1 rkl
tuoretta chiliä
1 ½ dl

Ohje

  1. Raputäyte

  2. Kuutio avokado ja purista limen mehu. Yhdistä avokadot ja lime kulhossa ja sekoita.
  3. Kuutio mango ja puolita isommat ravut. Hienonna persilja.
  4. Yhdistä kaikki ainekset ja mausta mustapippurilla.
  5. Täytä sydänsalaatin lehdet raputäytteellä.
  6. Nyhtöpossutäyte

  7. Revi nyhtöpossu kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja chili.
  8. Täytä sydänsalaatin lehdet nyhtöpossulla ja lusikoi kevysti päälle turkkilaista jogurttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö