Sangriamarjapaistos jogurttivaahdolla

Reseptiyhteistyö: ansku-jukkola

Sangriamarjapaistos jogurttivaahdolla

Reseptiyhteistyö: ansku-jukkola

1 h

Herkkullinen marjapaistos maustetaan appelsiinilla ja tilkalla punaviiniä, joka tuo paistokseen täyteläistä sangrian makua. Paistoksen pinnalle lisättävä kauramuru ja pehmeä jogurttivaahto viimeistelevät komeuden.

Ainekset

3 dl
punaherukoita
3 dl
mustaherukoita
2 dl
karviaisia
2 kpl
omenaa
2 dl
Sokeri
2 rkl
perunajauhoja
1 kpl
appelsiinia
¾ dl
punaviiniä

Kauramuru

2 dl
puolikarkeita vehnäjauhoja
1 dl
Sokeri
1 tl
vaniljasokeri
75 g
1 dl
kaurahiutaleita

Jogurttivaahto

250 g
Valio kreikkalainen jogurtti
1 dl
Sokeri
2 dl
Valio vispikerma UHT HYLA®

Ohje

  1. Pilko omenat kuutioiksi ja yhdistä marjojen sekä sokerin kanssa kulhoon. Purista joukkoon appelsiinin mehu. Sekoita perunajauhot viinin kanssa ja lisää marjaseokseen. Kaada seos uunivuokaan.
  2. Valmista kauramuru sekoittamalla kuivat aineet keskenään. Sulata voi ja lisää jauhoseokseen. Sirottele muru marjojen päälle.
  3. Paista 200 asteessa 25-30 minuuttia.
  4. Valmista jogurttivaahto vatkaamalla kerma vaahdoksi. Sekoita jogurtti ja sokeri sekä lisää joukkoon kermavaahto.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö