Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
Tällä kertaa MasterChef-keittiössä oli tehtävänä valmistaa rohkea ja kokeileva annos, jonka päätähtenä komeili yksi raaka-aine kahdella eri tavalla valmistettuna. Santtu kokkasi paistettua kampasimpukkaa, kampasimpukan mätiä, koji-merikoralli-beurre blancia, tomaatti-koji consomméa ja merisiilin mätiä.
4 | kampasimpukkaa (per annos) |
1 dl | koji-liemi |
400 g | voita |
kourallinen merikorallia | |
3 | tomaattia |
1 | valkosipulinkynsi |
1 nippu | timjamia |
1 tippa | tabascoa |
1 tl | merisiilin mätiä |
suolaa | |
pippuria | |
oliiviöljyä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.