Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChefin yhdennessätoista jaksossa kilpailtiin mysteeriboksihaasteessa, joka oli samalla myös painetehtävä. Santtu valmisti paistettua merianturaa, beurre blanc -kastiketta, timjamiporkkanoita ja vihreitä papuja.
1 | meriantura |
300 g | voita |
1 ½ dl | valkoviiniä |
½ dl | valkoviinietikkaa |
3 dl | kalalientä |
2 | kanansiipeä |
1 | shalottispuli |
1 nippu | timjamia |
100 g | vihreitä papuja |
5 | kesäporkkanaa |
suolaa | |
pippuria | |
öljyä | |
3 | valkosipulinkynttä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.