Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Keväällä jälkiruokakulho täytetään eksoottisella hedelmärahkalla sekä kaurahiutaleista, auringonkukansiemenistä, hasselpähkinöistä ja suklaahipuista sekoitetulla granolalla.
Eksoottinen hedelmärahka | |
---|---|
2 dl | |
2 prk | |
1 rkl | vaniljasokeria |
eksoottisia hedelmiä, esim. 1 mango, 1 pepino, 1 veriappelsiini tai appelsiini ja 6 rambutania | |
Suklaagranola | |
8 dl | isoja kaurahiutaleita |
2 dl | hasselpähkinöitä |
1 dl | auringonkukansiemeniä |
1 dl | tummaa kaakaojauhetta |
¼ tl | suolaa |
1 ½ dl | rypsiöljyä |
1 dl | hunajaa |
100 g | suklaahippuja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.