Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Uutta puhtia aamu- tai välipalapöytään! Helppo, herkullinen ja tavallista hilloa hitusen terveellisempi chiahillo piristää jogurttiannosta. Säilytä hilloa jääkaapissa kannellisessa rasiassa, se säilyy hyvänä noin 3–4 päivää. Kokeile myös muita makuyhdistelmiä, esimerkiksi kardemumma tai vanilja sopivat kivasti maustamaan hilloja!
Mustikka-appelsiinihillo | |
---|---|
2 dl | |
½ tl | raastettua appelsiinin kuorta |
3 rkl | chiasiemeniä |
(tilkka hunajaa tai vaahterasiirappia makeutukseen) | |
tarjoiluun | |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.