Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Suussa sulavat pimientos de padron -munkit maistuvat vappuna suolaisten herkkujen ystäville. Munkit kätkevät sisäänsä sulanutta juustoa ja espanjalaisia, vihreitä pikkupaprikoita, joita yleensä syödään grillattuina. Dippaa munkit vaikkapa majoneesiin ja nauti.
taikina, 20 pientä munkkia | |
---|---|
10 kpl | pimientos de padron -paprikoita |
2 dl | |
200 g | vehnäjauhoja |
200 g | |
50 g | |
2 tl | sokeria |
1 | kananmuna |
1 tl | suolaa |
1 tl | leivinjauhetta |
lisäksi | |
8 ½ dl | rypsiöljyä uppopaistamiseen |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.