Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Voileipäkakku koristellaan simppelisti, mutta näyttävästi Valio Luomu tuoremozzarella palleroilla sekä erivärisillä kirsikkatomaateilla. Tomaattia löytyy myös toisesta täytteestä, joka on kesäinen versio klassisesta tzatzikista. Kakun kuorrutus valmistuu Valio Luomu maitorahkasta ja Valio Luomu voista sekä tuoreesta ruohosipulista.
32 kpl | paahtoleipäviipaleita |
sitruunalla maustettua vettä kostutukseen | |
Villivihannes-paputahna | |
---|---|
1 l | villivihanneksia (esim. nokkonen ja vuohenputki) |
1 dl | auringonkukansiemeniä |
½ dl | sitruunan mehua |
1 dl | oliiviöljyä |
240 g | kypsiä valkopapuja tölkissä |
1 tl | suolaa |
Tomaattitzatziki | |
puolikas kurkku | |
400 g | |
1 kpl | pullea valkosipulinkynsi |
1 rkl | sitruunan mehua |
1 tl | suolaa |
mustapippuria | |
Rahka-voikuorrutus | |
100 g | |
250 g | |
tuoretta ruohosipulia | |
suolaa | |
Koristeeksi | |
120 g | Valio Luomu™ tuoremozzarella pallot laktoositon |
erivärisiä kirsikkatomaatteja | |
vuohenputkea tai basilikaa | |
syötäviä kukkia |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.