Satokausikalenterin kotitekoinen kookosgranola ja luomujogurtti

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin kotitekoinen kookosgranola ja luomujogurtti

Satokausikalenterin kotitekoinen kookosgranola ja luomujogurtti

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin kotitekoinen kookosgranola ja luomujogurtti

Nopea välipala tai ihana aamupala kootaan kotitekoisesta granolasta ja luomujogurtista. Arkeen saa häivähdyksen trooppista tunnelmaa, kun granolaan lisää kourallisen kookoslastuja.

16 Henkilölle
45 min
11 arvostelu

Ainekset16 Henkilölle

6 dl
isoja kaurahiutaleita
1 dl
kookosöljyä
1 dl
vaahterasiirappia
1 rkl
kookossokeria
½ tl
suolaa 
70 g
kookoslastuja
100 g
tummaa suklaata

Tarjoiluun

Ohje

  1. Lämmitä uuni 125 asteeseen. Sulata kookosöljy kattilassa tai mikrossa. Mittaa kuivat ainekset suklaata lukuun ottamatta kulhoon. Lisää kookosöljy ja sekoita. 
  2. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä granola tasaisesti pellille. Paahda uunissa 20–30 minuuttia välillä sekoittaen. Tarkkaile kookoslastuja, etteivät ne pala.
  3. Nosta kullanruskea granola uunista ja anna jäähtyä täysin. Rouhi suklaa ja lisää granolaan. Pakkaa ilmatiiviiseen astiaan ja säilytä huoneenlämmössä.
  4. Tarjoile esimerkiksi Valio Luomu mangojogurtin kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.