Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Näyttävä vaihtoehto joulupöytään on Hasselbackan tyyliin valmistettu kurpitsapaisti. Kurpitsoihin tehdään viiltoja vieriviereen ja pinnat voidellaan voi-hunajaseoksella. Pieni määrä juustoraastetta takaa kauniin paistopinnan ja tuo sopivasti rapeutta. Kurpitsapaistin kaveriksi sopii kermainen metsäsieni-perunagratiini, jossa ei juustossa säästellä.
Kurpitsapaistit | |
---|---|
1 kpl | myskikurpitsaa (noin 1kg) |
2 rkl | |
2 rkl | hunajaa |
1 rkl | valkoista balsamiviinietikkaa |
muutama laakerinlehti | |
suolaa | |
mustapippuria | |
Metsäsieni-perunagratiini | |
800 g | perunoita |
250 g | säilöttyjä metsäsieniä |
1 kpl | sipuli |
4 kpl | valkosipulin kynttä |
2 rkl | |
1 rkl | ruokaöljyä |
5 dl | |
suolaa | |
mustapippuria | |
6 dl | Valio Luomu™ kermajuusto (raastettuna) |
tuoretta timjamia |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.