Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Hienostuneen makuinen maa-artisokka on juhlava raaka-aine, josta pyöräytät helposti maittavan keiton isänpäiväksi tai illanistujaisiin. Monipuolisen maa-artisokan voi myös paahtaa kuorineen, kunhan sen pesee ensin huolellisesti.
500 g | maa-artisokkaa |
2 | pientä omenaa |
1 | iso jauhoinen peruna |
1 | sipuli |
3 | valkosipulinkynttä |
1 | kasvisliemikuutio |
5 dl | vettä |
muutama oksa timjamia | |
1 prk | |
2 rkl | |
¾ tl | suolaa |
tarjoiluun | |
---|---|
krutonkeja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.