Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Broccoliini on uusi parsa! Trendikkäät paahdetut broccoliinit tarjoillaan Lähi-idän keittiöistä tutun hummuksen kanssa, joka saa mukavaa hapokkuutta ja pehmeää kermaisuutta Valio Luomu turkkilaisesta jogurtista. Näyttävän annoksen viimeistelevät paahdetut valkosipulin puolikkaat.
Jogurttihummus | |
---|---|
230 g | kikherneitä |
1 ½ dl | |
½ kpl | sitruunan (mielellään luomu) raastettu kuori ja mehu |
2 kpl | valkosipulin kynttä |
2 rkl | tahinia |
1 tl | suolaa |
½ dl | oliiviöljyä |
½ dl | vettä |
Broccoliinit | |
300 g | broccoliineja |
1 rkl | öljyä |
suolaa ja mustapippuria | |
1 rkl | sitruunamehua |
kokonainen valkosipuli | |
Lisäksi | |
lehtipersiljaa | |
sitruunalohkoja |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.