Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Rapeiden munakoisopihvien salaisuus on juustoisessa pankokuorrutuksessa. Itkettävän ihanat munakoisopihvit tarjoillaan keväisen perunapaistoksen kanssa, jota raikastavat sitruunaiset muussatut herneet sekä paprikasta tehty tzatziki.
Paneroidut munakoisopihvit | |
---|---|
2 kpl | munakoisoa |
suolaa itkettämiseen | |
3 kpl | kananmunaa |
2 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | suolaa |
¼ tl | mustapippuria |
2 dl | pankojauhoja |
2 dl | |
20 g | |
Perunapaistos | |
1000 g | perunoita |
2 rkl | oliiviöljyä |
1 tl | suolaa |
200 g | pakasteherneitä |
½ kpl | sitruunan mehu |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | tuoretta minttua hienonnettuna |
½ tl | suolaa |
Paprikatzatziki | |
1 kpl | vihreä paprika |
2 dl | |
2 rkl | tuoretta tilliä hienonnettuna |
1 rkl | tuoretta minttua hienonnettuna |
1 rkl | sitruunamehua |
1 rkl | oliiviöljyä |
2 kpl | valkosipulinkynttä |
1 tl | suolaa |
mustapippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.