Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Juustotarjottimelle sopivat hyvin raikkautta ja makeutta tuovat sesongin hedelmät. Keitimme juustoille kaveriksi persimonhilloketta sekä mustapippurilla maustettua päärynäkompottia. Hillokkeiden valmistus on todella helppoa, mutta ne tekevät vieraisiin suuren vaikutuksen. Valitse juustotarjottimelle kolme-neljä erilaista juustoa. Näin jokaiselle on lemppari.
Luomujuustojen tarjotin | |
---|---|
Valio Polar® Luomu™ 15 % juusto | |
Valio Luomu™ pitkään kypsytetty kermajuusto | |
satsuman lohkoja | |
granaattiomenaa lohkoina | |
kuivattuja viikunoita | |
suolakeksejä | |
saksanpähkinöitä | |
oliiveja | |
rosmariinin oksia | |
Persimonhilloke | |
500 g | kypsiä persimoneja |
puolikkaan sitruunan mehu | |
2 rkl | appelsiinin mehua |
1 ½ dl | hillosokeria |
Päärynä-mustapippurikompotti | |
2 kpl | päärynää |
1 kpl | vaniljatankoa |
½ tl | mustapippuria rouhittuna |
2 kpl | neilikkaa |
¾ dl | ruokosokeria |
2 rkl | vettä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.