Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Brulee on näyttävä jälkiruoka paahdettuine sokeripintoineen ja niiden tekeminen on pelättyä helpompaa. Bruleen kerma-piimäseos kannattaa kuumentaa hitaasti kiehumispisteeseen. Kun sen on sekoittanut keltuais-sokeriseoksen joukkoon, kannattaa bruleemassa jakaa siivilän läpi annoskulhoihin. Paras bruleeastia on matala ja laakea.
Piimäbrulee | |
---|---|
3 dl | |
1 dl | |
1 kpl | kanelitanko |
4 kpl | keltuaista |
½ dl | sokeria |
ruokokidesokeria pinnalle | |
Marinoidut mandariinit | |
5 kpl | mandariinia |
puolikkaan sitruunan raastettu kuori | |
2 rkl | sitruunamehua |
½ dl | vaaleaa siirappia |
2 kpl | tähtianista |
1 tl | vaniljasokeria |
granaattiomenan siemeniä |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.