Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Uunissa paahdetut, Valio Luomu Goudasta tehdyt juustolastut komppaavat suolaisuudellaan punajuurien makua, ja päälle pirskotellaan vielä hunajaista jogurttikastiketta. Juustolastut kannattaa lisätä annokseen vasta juuri ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät rapeina.
Punajuuricarpaccio | |
---|---|
500 g | punajuuria |
suolaa | |
mustapippuria | |
oliiviöljyä | |
Jogurttikastike | |
1 ½ dl | |
muutama oksa timjamia | |
1 | valkosipulinkynsi |
1 rkl | hunajaa |
ripaus suolaa | |
ripaus mustapippuria | |
Rapeat juustolastut (5 isoa juustolastua) | |
100 g | |
lisäksi | |
kourallinen pähkinöitä | |
50 g | versosalaattia tai rucolaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.