Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö
Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö
Kasvissyöjän tartar valmistuu punajuurista ja upean värinen herkku maistuu myös lihansyöjille. Valio Luomu turkkilaisesta jogurtista valmistettu kaprisjogurtti viimeistelee makunautinnon.
Punajuuritartar | |
---|---|
300 g | punajuurta |
1 kpl | pieni salottisipuli |
2 rkl | sitruunamehua |
1 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | piparjuurta raastettuna |
1 tl | Dijon-sinappia |
1 tl | hunajaa |
1 tl | tuoretta rosmariinia hienonnettuna |
suolaa | |
mustapippuria | |
Kaprisjogurtti | |
1 ½ dl | |
1 rkl | kapriksia |
1 kpl | valkosipulin kynttä |
1 tl | valkoista balsamiviinietikkaa |
suolaa | |
mustapippuria |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.