Satokausikalenterin sitruunainen tuorepuuro

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin sitruunainen tuorepuuro

Satokausikalenterin sitruunainen tuorepuuro

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin sitruunainen tuorepuuro

Sitruunainen tuorepuuro on todella raikas ja näppärä ruoka, joka sopii niin välipalaksi kuin aamupalallekin. Sen voi hyvin laittaa tekeytymään jo edellisenä iltana tai pyöräyttää aamulla iltapäivää odotamaan. Puuron pohjana on kaurahiutaleita ja Valio Luomu luonnonjogurttia ja ruokaisuutta annokseen tuo Valio Luomu raejuusto.

2 Henkilölle
2 h
00 arvostelua

Ainekset2 n. 2 annosta

1 kpl
kypsää banaania
3 ½ dl
kaurahiutaleita
1 kpl
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 rkl
hunajaa
2 ½ dl
2 tl
unikonsiemeniä
1 dl

Koristeeksi

viipaloitua banaania
passionhedelmää
ananaskirsikoita
sitruunamelissan lehtiä

Ohje

  1. Kuori banaani ja viipaloi se. Mittaa banaani, 2 ½ dl kaurahiutaleita, sitruunan kuori ja mehu, hunaja sekä luonnonjogurtti blenderiin ja surauttele sekaisin.
  2. Kaavi seos pois kannusta ja sekoita joukkoon vielä desi kaurahiutaleita sekä unikonsiemenet. Laita tuorepuuro jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi, mielellään yön yli.
  3. Jaa puuro kahteen kulhoon ja lusikoi raejuusto päälle. Viimeistele annokset hedelmillä ja sitruunamelissalla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›