Satokausikalenterin tuorepuuro ananaksella ja vadelmakeitolla

Reseptiyhteistyö: Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin tuorepuuro ananaksella ja vadelmakeitolla

Satokausikalenterin tuorepuuro ananaksella ja vadelmakeitolla

Reseptiyhteistyö Satokausikalenteri yhteistyö

Satokausikalenterin tuorepuuro ananaksella ja vadelmakeitolla

Täyttävä tuorepuuro sopii aamiaispöytään, mutta se on myös verraton välipala. Edellisenä iltana jääkaappiin jätetty puuro tekeytyy yön aikana makupalaksi, jota vatsakin rakastaa.

2 Henkilölle
12 h
00 arvostelua

Ainekset2 Henkilölle

1 dl
kaurahiutaleita
1 rkl
chia-siemeniä
2 ½ dl
1
banaani
1 ½ dl
tuoretta ananasta pieninä kuutioina
1 rkl
hunajaa
½ tl
vaniljauutetta
koristeeksi kookoshiutaleita ja sitruunamelissa

Ohje

  1. Sekoita kaurahiutaleet, chia-siemenet ja piimä keskenään. Kuori ja muussaa banaani, sekoita tuorepuuron joukkoon. Lisää myös 1 dl ananaskuutioista (loput käytetään koristeluun, laita ne jääkaappiin odottamaan), hunaja ja vaniljauute. Laita puurot yöksi tai vähintään pariksi tunniksi jääkaappiin.
  2. Lorauta kahden lasin tai jälkiruokamaljan pohjalle reilusti vadelmakeittoa ja lusikoi tuorepuuro laseihin. Viimeistele lopuilla ananaspaloilla ja koristele kookoshiutaleilla ja sitruunamelissalla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.