Siirry sisältöön
Savukalatahna

Savukalatahna

Tarjoa savukalatahnaa uusien perunoiden kanssa, ohukaisten suolaisena täytteenä, kolmioleivän välissä tai ruisleivän päällä.

Savukalatahna

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Hienonna keitetyt munat ja savukala. Hienonna tilli ja/tai ruohosipuli. Yhdistä ainekset. Tarkista maku.
  2. Tarjoa tahnaa uusien perunoiden kanssa, ruisleivällä, hapankorpuilla, karjalanpiirakoilla tai lettujen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 176 kcal
Proteiini 11,6 g
Hiilihydraatti 6,1 g
Rasva 11,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search