Savukalatahna

Savukalatahna
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savukalatahna

Savukalatahna

Tarjoa savukalatahnaa uusien perunoiden kanssa, ohukaisten suolaisena täytteenä, kolmioleivän välissä tai ruisleivän päällä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 dl

4 dl
2
keitettyä (8 min) kananmunaa
150 g
nahatonta, ruodotonta savukalaa , esim. savulohta
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoa

tai 1 rasiaValio Viola® kevyt maustamatonta tuorejuustoa
tai 1 rasiaValio Viola® kevyt ruohosipuli tuorejuustoa
1 dl
tuoretta tilliä ja/tai ruohosipulia hienonnettuna
1/2 - 1 tl
suolaa
1 rkl
sitruunamehua

Ohje

  1. Hienonna keitetyt munat ja savukala. Hienonna tilli ja/tai ruohosipuli. Yhdistä ainekset. Tarkista maku.
  2. Tarjoa tahnaa uusien perunoiden kanssa, ruisleivällä, hapankorpuilla, karjalanpiirakoilla tai lettujen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
176 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›