Savupaprikainen jauhelihakastike

Savupaprikainen jauhelihakastike
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Savupaprikainen jauhelihakastike

Savupaprikainen jauhelihakastike

Jauhelihakastike ja keitetyt perunat ovat suomalaisten suosikkiruokaa. Kokeile tätä tomaattista jauhelihakastiketta, jossa on savupaprikan makua.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudan jauhelihaa
1 (200 g)
iso sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 ½ tl
suolaa
½ tl
sokeria
½ tl
rouhittua mustapippuria
1/2 - 1 tl
savupaprikajauhetta
1 tlk (400 g)
tomaattimurskaa
1 pkt (250 g)
1 dl
vettä
½ dl
lehtipersiljaa

Ohje

  1. Paista jauheliha paistokasarissa tai kattilassa. Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulin kynnet. Lisää tarvittaessa rasvaa. Jatka paistamista vielä muutama minuutti.
  2. Mausta suolalla, sokerilla, pippurilla ja savupaprikajauheella.
  3. Lisää tomaattimurska ja sulatejuusto kuutioina. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min kannen alla. Tarkista maku ja kypsyys. Lisää tarvittaessa 1 dl vettä, jos haluat löysempää kastiketta. Ripota pinnalle hienonnettua persiljaa.
  4. Tarjoa keitettyjen perunoiden, perunamuusin tai pastan kanssa ja salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›