Savupekonihampurilainen

Savupekonihampurilainen

Kotiväki ja vieraat kiittää, kun nostat tämän hampurilaisen tarjolle. Tässä ei turhia kikkailla, vaan annetaan pekonin maistua rehdin hampurilaisen välissä. Helppoa ja herkullista!

20 min
helppo
202 kcal / 100g
2
0

Ainekset4 hampurilaista

4 hampurilaista
600 g
naudan jauhelihaa
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
¾ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
4 viipaletta ( )
amerikanpekonia
4
hampurilaissämpylää
1 prk (250 g)
100 g
sipulia hienonnettuna
2
tomaattia viipaleina
1
suolakurkku viipaleina
4 rkl
ketsuppia

Ohje

  1. Mausta jauheliha valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
  2. Paista pekonit pannulla, nosta ne sivuun.
  3. Muotoile jauhelihasta 4 isoa pihviä (huom. pihvit vetäytyvät pienemmiksi paistettaessa). Paista pihvit molemmin puolin pekonien rasvassa pannussa.
  4. Lämmitä sämpylät uunissa. Lämmitä myös sulatejuusto.
  5. Kokoa hampurilaiset. Levitä sämpyläpohjille sulatejuustoa ja sipulit. Kokoa päälle pihvit, suolakurkku- ja tomaattiviipaleet sekä puolitetut pekoniviipaleet.
  6. Valuta lopuksi täytteiden päälle loppu sulatejuusto. Levitä kansipaloihin ketsuppi ja aseta päällimmäisiksi.
  7. Tarjoa heti sellaisenaan tai ranskalaisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›