Sei-kasviskeitto

Sei-kasviskeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sei-kasviskeitto

Sei-kasviskeitto

Kalakeitto on herkullinen ruokalaji, jonka saat helposti muunnettua arkeen tai juhlaan sopivaksi. Arjessa kalakeitto on myös siitä näppärä ruoka, että sen raaka-aineet voit pitää pakastimessa aina varalla ja valmistaa keiton tarvittaessa nopeasti. Tarjoa kalakeiton kanssa ruisleipää.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
4 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1/4 - 1/2 tl
mustapippurirouhetta
½ tl
suolaa
1 pkt (400 g)
pakasteseitiä
6 dl
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Ota pakastekala sulamaan huoneenlämpöön.
  2. Keitä kasvissuikaleita pippurilla ja suolalla maustetussa kalaliemessä n.15 min.
  3. Leikkaa kala kuutioiksi. Lisää kalapalat kattilaan, keitä hiljalleen 5 - 10 min.
  4. Lisää maito, kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suolan määrä.
  5. Lisää lopuksi pinnalle tilliä. Tarjoa juustovoileivän kera.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää pakastesein asemesta madetta, kirjolohta tai muuta haluamaasi kalaa. Tuoreen kalan kypsymisaika on n. 3 - 5 min kalapalojen koosta riippuen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
47 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.