Sei-kasviskeitto

Sei-kasviskeitto

Kalakeitto on herkullinen ruokalaji, jonka saat helposti muunnettua arkeen tai juhlaan sopivaksi. Arjessa kalakeitto on myös siitä näppärä ruoka, että sen raaka-aineet voit pitää pakastimessa aina varalla ja valmistaa keiton tarvittaessa nopeasti. Tarjoa kalakeiton kanssa ruisleipää.

30 min
helppo
47 kcal / 100g
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
4 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1/4 - 1/2 tl
mustapippurirouhetta
½ tl
suolaa
1 pkt (400 g)
pakasteseitiä
6 dl
½ dl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Ota pakastekala sulamaan huoneenlämpöön.
  2. Keitä kasvissuikaleita pippurilla ja suolalla maustetussa kalaliemessä n.15 min.
  3. Leikkaa kala kuutioiksi. Lisää kalapalat kattilaan, keitä hiljalleen 5 - 10 min.
  4. Lisää maito, kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suolan määrä.
  5. Lisää lopuksi pinnalle tilliä. Tarjoa juustovoileivän kera.
Vinkki

Vinkki

Voit käyttää pakastesein asemesta madetta, kirjolohta tai muuta haluamaasi kalaa. Tuoreen kalan kypsymisaika on n. 3 - 5 min kalapalojen koosta riippuen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
47 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›