Shahi paneer eli kotijuustoa cashew-tomaattikastikkeessa

Shahi paneer eli kotijuustoa cashew-tomaattikastikkeessa
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Shahi paneer eli kotijuustoa cashew-tomaattikastikkeessa

Shahi paneer eli kotijuustoa cashew-tomaattikastikkeessa

Herkullinen intialainen curry valmistuu mausteisen tomaattisesta kastikkeesta, kermaisen pehmeistä cashew-pähkinöistä ja kotijuustosta. Curry valmistuu vartissa, mutta halutessasi voit haudutella sitä pidempäänkin ja lisätä kotijuuston joukkoon ennen tarjoilua.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
5050 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 iso
sipuli
2
valkosipulin kynttä
pala (2 cm)
tuoretta inkivääriä
1 - 2
tuoretta chiliä
1 tl
garam masala -maustesekoitusta
½ tl
kurkumaa
4 dl
paseerattua tomaattia
1 dl
cashewpähkinöitä
ripaus
suolaa ja mustapippuria
1 - 2 pkt (à 250 g)

Paistamiseen

Tarjoiluun

lehtipersiljaa
cashewpähkinöitä paahdettuna

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi sipuli ja hienonna valkosipuli sekä inkivääri. Halkaise chili ja poista siemenet, hienonna. Kuullota kasviksia voissa muutama min.
  2. Lisää pannulle mausteet ja kuullota hetki. Lisää paseerattu tomaatti ja cashewpähkinät. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 min. Tarkista maku ja lisää suolaa sekä pippuria tarvittaessa.
  3. Soseuta kastike. Lisää joukkoon kuutioitu kotijuusto ja anna kastikkeen kuumentua.
  4. Viimeistele jogurtilla, lehtipersiljalla ja paahdetuilla cashewpähkinöillä.
  5. Tarjoa riisin tai leivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.