Siemenpannuleipä

Siemenpannuleipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Siemenpannuleipä

Siemenpannuleipä

Itsetehty leipä on edullista ja varmasti tuoretta. Pannuleipä on myös helppoa valmistaa - sen kun muotoilet uunipannulla ja leikkaat annospaloiksi vasta kypsänä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
25 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset12 palaa

12 palaa
4 dl
vehnäjauhoja
2 dl
grahamjauhoja
3 dl
pikakaurahiutaleita
1 tl
suolaa
2 rkl
leivinjauhetta
¾ dl
fariinisokeria tai siirappia
2 dl
auringonkukansiemeniä tai pähkinärouhetta
1 prk (400 g)
3 dl

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ruokajogurtti ja mehu nopeasti joukkoon, ettei taikina sitkisty. Kaada taikina reunalliselle uunipannulle leivinpaperin päälle. Muotoile siitä n. 25 x 35 cm:n kokoinen leipä.
  2. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min tai kunnes leipä on kypsää. Anna jäähtyä leivinliinalla peitettynä. Leikkaa annospaloiksi.
  3. Tarjoa esim. voimakkaan makuisen juuston ja salaatin kanssa tai teepöydässä. Leipä on parhaimmillaan samana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
263 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›