
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g tuoreita sieniä tai vastaava määrä esikäsiteltyjä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 15 dl vettä
- 3 pussia (à 180 g) suikalejuureksia
- 1 kasvisliemikuutio
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 tlk (70 g) tomaattipyreetä
- ½ tl mustapippuria
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ¼ dl tuoretta timjamia tai 0.5 dl persiljaa hienonnettuna
- 0 kg suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sienet ja haihduta niistä vesi (pinnoitetun) kattilan pohjalla sekoitellen miedolla lämmöllä. Lisää Oivariini ja paista sienet. Lisää vesi. Kiehauta.
- Lisää kattilaan suikalejuurekset, kasvisliemikuutio ja hienonnetut valkosipulin kynnet. Anna kiehua n. 20 min.
- Sekoita keittoon tomaattisose ja mausta pippurilla. Lisää juusto kuutioina. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen kunnes juusto sulaa. Tarkista maku. Lisää keittoon hienonnettu tuore yrtti.
- Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
42 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
1,5 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa