Sieni-kasvisseljanka

Sieni-kasvisseljanka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sieni-kasvisseljanka

Sieni-kasvisseljanka

Seljanka on kuuluisa venäläinen keitto, joka valmistetaan yleensä kalasta, lihasta tai sienistä ja maustetaan tomaatilla.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ (500 g)
lanttua
1 (150 g)
sipuli
¼ pala (200 g)
juuriselleriä
2 (200 g)
porkkanaa
3-4 (500 g)
perunaa
12 dl
vettä
2 kpl
kasvisliemikuutiota
6-7 dl
tuoreita sieniä esikäsiteltyinä
2 rkl
2 rkl
tomaattipyreetä
2
valkosipulin kynttä
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
½ pkt (à 250 g)
½ dl
tuoretta yrttiä , esim. meirami tai persilja

Ohje

  1. Leikkaa kasvikset pieniksi kuutioiksi tai ohuiksi suikaleiksi. Lisää kasvikset kattilaan kiehuvaan liemeen ja keitä kypsiksi n. 20 - 30 min.
  2. Pilko sillä aikaa sienet ja paista niitä voissa, kunnes neste haihtuu. Lisää sienet ja mausteet keittoon.
  3. Lisää Koskenlaskija keittoon kuutioina. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
  4. Suurusta halutessasi keitto. Lisää keittoon hienonnettu tuore yrtti. Tarkista maku.
  5. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
36 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›