
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
2 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaSienifocaccia
-
3 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 25 g hiivaa
- 1 tl suolaa
- 2 tl sokeria
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Päälle
- 1 pkt (100 g) siitakesieniä
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
- 1 rkl tuoretta timjamia
Lisäksi
- 8 jumbo-herkkusieniä tai porto bello -sieniä
- 100 g marinoitua punasipulia
- 100 g rapeaa salaattia
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
-
1 prk (180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Marinoi ensin focaccian päälle tulevat sienet: Viipaloi sienet pieneen kulhoon. Lisää oliiviöljy. Mausta. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa leivän valmistumisen ajan.
- Sekoita kädenlämpöiseen maitoon hiiva, suola ja sokeri. Lisää jauhoja vähitellen samalla sekoittaen. Lisää loppuvaiheessa Oivariini. Anna taikinan kohota leivinliinan alla kaksinkertaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Taputtele jauhotetulla kädellä n. 1 cm:n paksuiseksi levyksi (n. 25 x 30 cm). Peitä leivinliinalla ja kohota.
- Levitä sieniseos taikinalevylle. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsä
- Poista jumbo-herkkusienistä jalka. Leikkaa lakkiosa kahdeksi "pihviksi". Paista pannulla Oivariini rasvassa.
- Halkaise leipä vaakasuoraan kahdeksi levyksi.
- Kokoa alemmalle levylle burgerit: kerrostele raaka-aineet haluamaasi järjestykseen yhdeksään pinoon. Nosta kansilevy päälle. Leikkaa hampurilaiset irti.
- Nauti heti virvoitusjuoman kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
166 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
17,2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa