Sienifrittata

Sienifrittata

Frittata on italialainen vastine munakkaalle. Sen täytteeksi sopivat kasvikset, juusto ja liha.

40 min
keskitaso
139 kcal / 100g
2

Ainekset10 annosta

10 annosta
2 rkl
200 g (3 1/2 dl)
esikäsiteltyjä metsäsieniä
1 (pieni )
purjo
1
valkosipulin kynsi
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
8
kananmunaa
1 dl
1 pussi (150 g)
¼ tl
muskottia
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon sienet sekä hienonnettu purjo ja valkosipuli. Paista hetki ja mausta
  2. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Mausta muskotilla ja persiljalla.
  3. Yhdistä kaikki aineet ja kaada voideltuun uuni- tai piirasvuokaan (24 x 28 cm). Kypsennä n. 20 min, kunnes pinta saa kauniin värin ja ruoka on hyytynyt. Anna jäähtyä.
  4. Tarjoa buffetpöydässä suupaloina tai suurempina paloina salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
135 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›