Sienifrittata

Sienifrittata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sienifrittata

Sienifrittata

Frittata on italialainen vastine munakkaalle. Sen täytteeksi sopivat kasvikset, juusto ja liha.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset10 annosta

10 annosta
2 rkl
200 g (3 1/2 dl)
esikäsiteltyjä metsäsieniä
1 (pieni )
purjo
1
valkosipulin kynsi
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
8
kananmunaa
1 dl
1 pussi (150 g)
¼ tl
muskottia
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon sienet sekä hienonnettu purjo ja valkosipuli. Paista hetki ja mausta
  2. Riko munien rakenne rikki kulhossa. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Mausta muskotilla ja persiljalla.
  3. Yhdistä kaikki aineet ja kaada voideltuun uuni- tai piirasvuokaan (24 x 28 cm). Kypsennä n. 20 min, kunnes pinta saa kauniin värin ja ruoka on hyytynyt. Anna jäähtyä.
  4. Tarjoa buffetpöydässä suupaloina tai suurempina paloina salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
139 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›