Siirry sisältöön
Sienisalaatti

Sienisalaatti

Perinteinen sienisalaatti syntyy yksinkertaisista raaka-aineista. Suolaansäilötyt metsäsienet, sipuli ja kuohukerma muodostavat suomalaisten pöytien arki- ja juhlasalaatin. Joskus vähemmän on enemmän.

Sienisalaatti

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 3 dl suolasieniä hienonnettuna
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • ripaus mustapippuria

Ohje

  1. Vaahdota kerma. Liota sienet tarvittaessa
  2. Sekoita ainekset kulhossa. Mausta salaatti makusi mukaan pippurilla

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 3,3 g
Rasva 27,8 g
Tyydyttynyt rasva 16,7 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search