Sienisyrnikit eli venäläiset sieniletut

Sienisyrnikit eli venäläiset sieniletut
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sienisyrnikit eli venäläiset sieniletut

Sienisyrnikit eli venäläiset sieniletut

Sienisyrnikit eli venäläiset rahkaletut maistuvat yhdessä sillijäädykkeen ja salaatin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset15 kpl

15 kpl
1 ½ dl (150 g)
esikäsiteltyjä sieniä , esim. tatteja tai kantarelleja
1 prk (250 g)
4
kananmunaa
¾ tl
suolaa
1 dl
vehnäjauhoja tai tattarijauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Hienonna ja mittaa sienet. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 15 min.
  2. Paista ohukaispannulla alhaisella lämmöllä pieniä, paksuhkoja lettuja.
  3. Tarjoa lämpiminä esim. Sillijäädykkeen tai salaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

* Halutessasi voit käyttää vehnä- ja tattarijauhojen seosta, esim. 1/2 dl kumpaakin

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›