Sienisyrnikit eli venäläiset sieniletut

Sienisyrnikit eli venäläiset sieniletut

1 h
helppo
100 kcal / 100g
1
1

Sienisyrnikit eli venäläiset rahkaletut maistuvat yhdessä sillijäädykkeen ja salaatin kanssa.

Ainekset

15 kpl
1 ½ dl (150 g)
esikäsiteltyjä sieniä , esim. tatteja tai kantarelleja
1 prk (250 g)
4
kananmunaa
¾ tl
suolaa
1 dl
vehnäjauhoja tai tattarijauhoja

Paistamiseen

Ohje

  1. Hienonna ja mittaa sienet. Sekoita kaikki aineet keskenään tasaiseksi taikinaksi. Anna turvota 15 min.
  2. Paista ohukaispannulla alhaisella lämmöllä pieniä, paksuhkoja lettuja.
  3. Tarjoa lämpiminä esim. Sillijäädykkeen tai salaatin kanssa.

Vinkki

* Halutessasi voit käyttää vehnä- ja tattarijauhojen seosta, esim. 1/2 dl kumpaakin

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
3 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (1)

Nimetön5.9.2012 kello 17:11
Hyviä