Siirry sisältöön

Sikarni

Sikarni on nepalilainen jogurttipohjainen herkku. Mausteet ja pistaasipähkinät tuovat jälkiruokaan ripauksen ylellisyyttä ja mystiikkaa.

Sikarni

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1-2  banaania
  • 5 dl
    Valio kreikkalaista jogurttia
    Samettisen pehmeä Valio kreikkalainen jogurtti on täydellinen valinta kreikkalaiseen tzatzikiin, dippeihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin.…
    Valio kreikkalainen jogurtti 500 g laktoositon
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 1 dl sokeria
  • ½ tl kanelia
  • ¼ tl mustapippuria
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 dl kuorittuja pistaasipähkinöitä suolattomia

Ohje

  1. Kuori ja paloittele banaani.
  2. Sekoita jogurtti, kerma ja mausteet keskenään kulhossa. Lisää banaani.
  3. Annostele kulhoihin ja ripottele pistaasipähkinät päälle.

Vinkki

Voit huoletta valmistaa tämän herkun jo edellisenä päivänä ja antaa maustua yön yli jääkaapissa. Lisää pilkottu banaani ja pistaasipähkinät vasta ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 14 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search