Sikarni

Sikarni
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Sikarni

Sikarni on nepalilainen jogurttipohjainen herkku. Mausteet ja pistaasipähkinät tuovat jälkiruokaan ripauksen ylellisyyttä ja mystiikkaa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 - 2
banaania
5 dl
1 dl
1 dl
sokeria
½ tl
kanelia
¼ tl
mustapippuria
1 tl
kardemummaa
1 dl
kuorittuja pistaasipähkinöitä suolattomia

Ohje

  1. Kuori ja paloittele banaani.
  2. Sekoita jogurtti, kerma ja mausteet keskenään kulhossa. Lisää banaani.
  3. Annostele kulhoihin ja ripottele pistaasipähkinät päälle.
Vinkki

Vinkki

* Voit huoletta valmistaa tämän herkun jo edellisenä päivänä ja antaa maustua yön yli jääkaapissa. Lisää pilkottu banaani ja pistaasipähkinät vasta ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›