Silakka-juustopannu

Silakka-juustopannu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Silakka-juustopannu

Silakka-juustopannu

Silakat ovat edullista ja maukasta arkiruokaa. Juustokermassa haudutettu silakkapannu maistuu koko perheelle perunamuusin kanssa tarjottuna.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
500 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1 dl
hienonnettua tilliä
1 prk (2,5 dl)

Pannulle

Ohje

  1. Levitä silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla, paprikajauheella ja hienonnetulla tillillä. Paina fileet kaksinkerroin kalan muotoon.
  2. Sipaise pinnoitettu pannu Oivariini rasvalla. Nosta silakat pannulle. Kaada päälle juustokerma. Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla kypsiksi, n. 15 min.
  3. Voit kypsentää myös uunissa 200 asteessa n. 25 min.
  4. Tarjoa lanttu- tai porkkanaraasteen sekä perunasoseen tai keitettyjen perunoiden kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›