Silli-perunaruukku

Silli-perunaruukku

Yksinkertaisista aineksista valmistuu maukas silli-perunaruukku, joka maistuu yhdessä raikkaan salaatin kanssa.

1 h 15 min
keskitaso
144 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 kg
kuorineen keitettyä perunaa
2 (200 g)
matjessillifileetä
3
sipulia
2 dl
hienonnettua tilliä
1 pussi (150 g)
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 dl

Ohje

  1. Kuori ja viipaloi perunat jäähtyneinä. Paloittele sillifileet. Hienonna sipuli ja tilli
  2. Lado voideltuun uunivuokaan kerroksittain perunaviipaleita, silliä, sipulia, hienonnettua tilliä ja juustoa. Mausta kerrokset mustapippurilla. Laita päällimmäiseksi kerrokseksi perunaa. Kaada päälle kerma.
  3. Kypsennä 200 asteessa n. 1 t. Painele pintaa lusikalla kerran paiston aikana. Peitä foliolla, jotta pinta ei tummu liikaa.
  4. Tarjoa iltapalana raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
101 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›