Silli-perunasalaatti

Silli-perunasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Silli-perunasalaatti

Silli-perunasalaatti

Silli-perunasalaatti sopii kevään ja kesän juhlien noutopöytiin, juhlia seuraavan aamun silliaamiaiselle tai arjen aterioille. Tarjoa Silli-perunasalaatin kanssa ruis- tai saaristolaisleipää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
8 (750 g)
keitettyä perunaa
2 (300 g)
omenaa
n. 1/2 tl
suolaa
1 dl
hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
1 prk (200 g)
1 dl
½ tl
sokeria
1 tl
sitruunapippuria
2 tl
sinappia
3
keitettyä (8 min) kananmunaa
1 (n. 80 g)
kevytsuolattu sillifilee

Ohje

  1. Leikkaa jäähtyneet perunat sekä omenat n. 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Mausta perunakuutiot suolalla.
  2. Sekoita perunat, omenat ja yrttisilppu. Yhdistä crème fraîche, maito ja loput mausteet, sekoita muiden ainesten joukkoon.
  3. Kaada tarjoiluastiaan. Levitä lohkotut munat ja sillifileepalat salaatin pinnalle.
  4. Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  5. Tarjoa saaristolais- tai ruisleivän kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
86 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›