Silli-perunasalaatti

Silli-perunasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Silli-perunasalaatti

Silli-perunasalaatti

Silli-perunasalaatti sopii kevään ja kesän juhlien noutopöytiin, juhlia seuraavan aamun silliaamiaiselle tai arjen aterioille. Tarjoa Silli-perunasalaatin kanssa ruis- tai saaristolaisleipää.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
8 (750 g)
keitettyä perunaa , jäähtyneitä
2 (300 g)
omenaa
n. 1/2 tl
suolaa
1 dl
hienonnettua tilliä ja/tai ruohosipulia
1 prk (150 g)
1 dl
½ tl
sokeria
1 tl
sitruunapippuria
2 tl
sinappia
3
keitettyä (8 min) kananmunaa
1 (n. 80 g)
kevytsuolattu sillifilee

Ohje

  1. Leikkaa perunat sekä omenat n. 1 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Mausta perunakuutiot suolalla.
  2. Sekoita perunat, omenat ja yrttisilppu. Yhdistä crème fraîche, jogurtti ja loput mausteet. Notkista kastike tarvittaessa tilkkasella maitoa tai vettä. Sekoita peruna-omenasekoituksen joukkoon.
  3. Kaada tarjoiluastiaan. Levitä lohkotut munat ja sillifileepalat salaatin pinnalle.
  4. Anna salaatin maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  5. Tarjoa saaristolais- tai ruisleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.